Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 lingura rozmarin
- 500 g cartofi
- 1 galbenus
- un praf de sare si piper
- ulei pentru prajit
- 4 bucati piept de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 25 g unt
- 4 linguri otet balsamic
- 4 catei de usturoi
Mod de preparare:
Curatati cartofii de coaja si ii dati prin razatoarea mare. Usturoiul se curata si se taie felii, iar rozmarinul se toaca marunt. Amestecati cartofii cu rozmarinul, galbenusul, sarea si piperul. Incingeti uleiul intr-un vas si
prajiti, pe ambele parti, cate o cantitate din compozitie (cat cuprinde lingura).Crestati pieptul de pui. Incingeti uleiul amestecat cu untul si adaugati carnea. Presarati un praf de sare si piper. Prajiti carnea pe o parte, la foc potrivit timp de 5 minute, apoi intoarceti bucatile pe cealalta parte si continuati prajirea inca 2 minute. Adaugati otetul si usturoiul si mai tineti pe foc inca 3 minute. Serviti puiul cu chiftelele de cartofi si cu salata verde.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?