Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 lingura rozmarin
- 500 g cartofi
- 1 galbenus
- un praf de sare si piper
- ulei pentru prajit
- 4 bucati piept de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 25 g unt
- 4 linguri otet balsamic
- 4 catei de usturoi
Mod de preparare:
Curatati cartofii de coaja si ii dati prin razatoarea mare. Usturoiul se curata si se taie felii, iar rozmarinul se toaca marunt. Amestecati cartofii cu rozmarinul, galbenusul, sarea si piperul. Incingeti uleiul intr-un vas si
prajiti, pe ambele parti, cate o cantitate din compozitie (cat cuprinde lingura).Crestati pieptul de pui. Incingeti uleiul amestecat cu untul si adaugati carnea. Presarati un praf de sare si piper. Prajiti carnea pe o parte, la foc potrivit timp de 5 minute, apoi intoarceti bucatile pe cealalta parte si continuati prajirea inca 2 minute. Adaugati otetul si usturoiul si mai tineti pe foc inca 3 minute. Serviti puiul cu chiftelele de cartofi si cu salata verde.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară