Dificultate: redusa
Ingrediente:
- visine
- zahar
- alcool (tuica, palinca, vodka)
Mod de preparare:
Visinele se spala, se rup coditele si se pun intr-un recipient, preferabil din sticla. Peste ele se adauga zahar si se lasa sa fermenteze. Dupa cateva saptamani, cand visinele si-au lasat suficient sirop, se toarna peste ele alcoolul. Se lasa sa se macereze, timp de 2-8 saptamani. Se strecoara apoi visinata si se pastreaza in recipiente inchise, la rece.
Pentru mai multe retete culinare, accesati blogul: Bucataria-Mare Aventura
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana