Dificultate: redusa
Ingrediente
- 5 rosii
- 5 oua
- 5 felii sunca de porc
- busuioc
- putina sare si piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Rosiile se scobesc si se aseaza in tava. Se zdrobesc cateva frunzulite de busuioc proaspat cu putina sare, se adauga putin ulei de masline si se amesteca pana se obtine o pasta. Se mai adauga si putin piper.
Cu aceasta pasta se ung rosiile pe dinauntru. Apoi se aseaza feliile de sunculita - daca nu va descurcati le puteti prinde cu o scobitoare - si se adauga ouale in mijloc. Se da la cuptor pana oul este copt.
Mai multe delicatese gasiti pe blogul : amainbucatarie
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară