Dificultate: redusa
Ingrediente
- 5 rosii
- 5 oua
- 5 felii sunca de porc
- busuioc
- putina sare si piper
- ulei de masline
Mod de preparare:
Rosiile se scobesc si se aseaza in tava. Se zdrobesc cateva frunzulite de busuioc proaspat cu putina sare, se adauga putin ulei de masline si se amesteca pana se obtine o pasta. Se mai adauga si putin piper.
Cu aceasta pasta se ung rosiile pe dinauntru. Apoi se aseaza feliile de sunculita - daca nu va descurcati le puteti prinde cu o scobitoare - si se adauga ouale in mijloc. Se da la cuptor pana oul este copt.
Mai multe delicatese gasiti pe blogul : amainbucatarie
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!