Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 750 g de cirese
- 30 piscoturi
- 250 g de crema de branza
- 5 linguri de zahar pudra
- 100 ml de apa
- 60 ml de lichior de visine
- 50 g de ciocolata neagra
Mod de preparare:
Spalati ciresele, le curatati de codite si scoateti samburii. Presarati 2 linguri de zahar praf peste cirese si dati putin la frigider. Intr-o cratita, fierbeti 100ml apa cu zahar, adaugati apoi lichiorul de visine. Insiropati piscoturile cu amestecul de lichior si aranjati-le pe suprafata unei farfurii rotunde. Amestecati crema de branza cu doua linguri de zahar pudra, bateti bine, dupa care adaugati ciresele (pastrati cateva pentru decor). Turnati acest amesteca peste un strat de piscoturi. Acoperiti compozitia cu un alt strat de piscoturi insiropate si dati la frigider peste noapte. Inainte de a servi, decoreazati cu frisca, cirese si cu fulgi de ciocolata neagra.
Sursa foto: jessicafm
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”