Sarlota cu cirese

12:07, 23 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Prepara-i familiei tale o delicioasa si racoritoare sarlota cu cirese!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...
  • 750 g de cirese
  • 30 piscoturi
  • 250 g de crema de branza
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 100 ml de apa
  • 60 ml de lichior de visine
  • 50 g de ciocolata neagra

Mod de preparare:

Spalati ciresele, le curatati de codite si scoateti samburii. Presarati 2 linguri de zahar praf peste cirese si dati putin la frigider. Intr-o cratita, fierbeti 100ml apa cu zahar, adaugati apoi lichiorul de visine. Insiropati piscoturile cu amestecul de lichior si aranjati-le pe suprafata unei farfurii rotunde. Amestecati crema de branza cu doua linguri de zahar pudra, bateti bine, dupa care adaugati ciresele (pastrati cateva pentru decor). Turnati acest amesteca peste un strat de piscoturi. Acoperiti compozitia cu un alt strat de piscoturi insiropate si dati la frigider peste noapte. Inainte de a servi, decoreazati cu frisca, cirese si cu fulgi de ciocolata neagra.

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...

Sursa foto: jessicafm


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri