Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 750 g de cirese
- 30 piscoturi
- 250 g de crema de branza
- 5 linguri de zahar pudra
- 100 ml de apa
- 60 ml de lichior de visine
- 50 g de ciocolata neagra
Mod de preparare:
Spalati ciresele, le curatati de codite si scoateti samburii. Presarati 2 linguri de zahar praf peste cirese si dati putin la frigider. Intr-o cratita, fierbeti 100ml apa cu zahar, adaugati apoi lichiorul de visine. Insiropati piscoturile cu amestecul de lichior si aranjati-le pe suprafata unei farfurii rotunde. Amestecati crema de branza cu doua linguri de zahar pudra, bateti bine, dupa care adaugati ciresele (pastrati cateva pentru decor). Turnati acest amesteca peste un strat de piscoturi. Acoperiti compozitia cu un alt strat de piscoturi insiropate si dati la frigider peste noapte. Inainte de a servi, decoreazati cu frisca, cirese si cu fulgi de ciocolata neagra.
Sursa foto: jessicafm
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă