Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

- 750 g de cirese
- 30 piscoturi
- 250 g de crema de branza
- 5 linguri de zahar pudra
- 100 ml de apa
- 60 ml de lichior de visine
- 50 g de ciocolata neagra
Mod de preparare:
Spalati ciresele, le curatati de codite si scoateti samburii. Presarati 2 linguri de zahar praf peste cirese si dati putin la frigider. Intr-o cratita, fierbeti 100ml apa cu zahar, adaugati apoi lichiorul de visine. Insiropati piscoturile cu amestecul de lichior si aranjati-le pe suprafata unei farfurii rotunde. Amestecati crema de branza cu doua linguri de zahar pudra, bateti bine, dupa care adaugati ciresele (pastrati cateva pentru decor). Turnati acest amesteca peste un strat de piscoturi. Acoperiti compozitia cu un alt strat de piscoturi insiropate si dati la frigider peste noapte. Inainte de a servi, decoreazati cu frisca, cirese si cu fulgi de ciocolata neagra.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Sursa foto: jessicafm
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?