IN ACEST ARTICOL:
O extraordinara tarta cu visine, cu aluat subtire si crocant! Si asa e de rapida si de simpla ca zau nu aveti scuza sa nu o pregatiti macar o data vara asta!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Aluat:

  • 120 ml apa calduta
  • 100 ml ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 250 gr de faina
  • 2 linguri de zahar

Umplutura:

  • 1 cana de visine fara samburi
  • 5 linguri de pesmet
  • 5 linguri de zahar

Mod de preparare:

Am pus aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, l-am intins si am presarat peste un strat de pesmet amestecat cu zahar (cam jumatate din cantitatea obtinuta). Am dat la cuptorul incins cam jumatate de ora, pana a inceput sa se rumeneasca pe fund. Intre timp am scos samburii din visine, le-am amestecat cu restul de pesmet si zahar si le-am pus peste aluat. Am mai dat la cuptor 15 minute. Si....gata minunata tarta!

Gasiti si alte retete minunate pe blogul: https://amainbucatarie.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri