Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 120 ml apa calduta
- 100 ml ulei
- 1 pliculet praf de copt
- 250 gr de faina
- 2 linguri de zahar
Umplutura:
- 1 cana de visine fara samburi
- 5 linguri de pesmet
- 5 linguri de zahar
Mod de preparare:
Am pus aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, l-am intins si am presarat peste un strat de pesmet amestecat cu zahar (cam jumatate din cantitatea obtinuta). Am dat la cuptorul incins cam jumatate de ora, pana a inceput sa se rumeneasca pe fund. Intre timp am scos samburii din visine, le-am amestecat cu restul de pesmet si zahar si le-am pus peste aluat. Am mai dat la cuptor 15 minute. Si....gata minunata tarta!
Gasiti si alte retete minunate pe blogul: https://amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară