Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 120 ml apa calduta
- 100 ml ulei
- 1 pliculet praf de copt
- 250 gr de faina
- 2 linguri de zahar
Umplutura:
- 1 cana de visine fara samburi
- 5 linguri de pesmet
- 5 linguri de zahar
Mod de preparare:
Am pus aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, l-am intins si am presarat peste un strat de pesmet amestecat cu zahar (cam jumatate din cantitatea obtinuta). Am dat la cuptorul incins cam jumatate de ora, pana a inceput sa se rumeneasca pe fund. Intre timp am scos samburii din visine, le-am amestecat cu restul de pesmet si zahar si le-am pus peste aluat. Am mai dat la cuptor 15 minute. Si....gata minunata tarta!
Gasiti si alte retete minunate pe blogul: https://amainbucatarie.blogspot.com
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri