Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 120 ml apa calduta
- 100 ml ulei
- 1 pliculet praf de copt
- 250 gr de faina
- 2 linguri de zahar
Umplutura:
- 1 cana de visine fara samburi
- 5 linguri de pesmet
- 5 linguri de zahar
Mod de preparare:
Am pus aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, l-am intins si am presarat peste un strat de pesmet amestecat cu zahar (cam jumatate din cantitatea obtinuta). Am dat la cuptorul incins cam jumatate de ora, pana a inceput sa se rumeneasca pe fund. Intre timp am scos samburii din visine, le-am amestecat cu restul de pesmet si zahar si le-am pus peste aluat. Am mai dat la cuptor 15 minute. Si....gata minunata tarta!
Gasiti si alte retete minunate pe blogul: https://amainbucatarie.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.