Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 80 g unt topit
- 100 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 oua
- 200 g iaurt
- 200 g faina
- sare
- 4 linguri rom
- 2 lingurite praf de copt
- 200 g cirese negre
- 1 lamaie
- zahar praf
Mod de preparare:
Untul se amesteca cu zahar, zahar vanilat, un praf de sare, oua, iaurt si rom. Se adauga treptat faina si praful de copt. Se pun in tava de muffins suporturile de hartie. In fiecare se asaza, cu lingura, cate doua - treil inguri de aluat. Se da tava la cuptor. Cand briosele sunt coapte pe jumatate se pun ciresele, curatate de codite si samburi, cate 4 sau 5 in fiecare forma si se lasa la cuptor pana se coc. Se orneaza cu glazura din zeama stoarsa de la o lamaie si zahar praf.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”