Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 80 g unt topit
- 100 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 oua
- 200 g iaurt
- 200 g faina
- sare
- 4 linguri rom
- 2 lingurite praf de copt
- 200 g cirese negre
- 1 lamaie
- zahar praf
Mod de preparare:
Untul se amesteca cu zahar, zahar vanilat, un praf de sare, oua, iaurt si rom. Se adauga treptat faina si praful de copt. Se pun in tava de muffins suporturile de hartie. In fiecare se asaza, cu lingura, cate doua - treil inguri de aluat. Se da tava la cuptor. Cand briosele sunt coapte pe jumatate se pun ciresele, curatate de codite si samburi, cate 4 sau 5 in fiecare forma si se lasa la cuptor pana se coc. Se orneaza cu glazura din zeama stoarsa de la o lamaie si zahar praf.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!