Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui
- 2 linguri de mustar
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 ardei rosii
- 4 ceape rosii
- 3 catei de usturoi
- 2 / 3 ceasca vin alb sec
- 3 ramuri rozmarin proaspat
Mod de preparare:
Ardeiul si ceapa se spala, se curat si se taie marunt. Pulpele se pui se spala si se lasa la marinat, cam 10 minute, intr-un preparat din mustar, ulei, sare si piper. Se aranjeaza pulpele de pui intr-o tava de cuptor, se toarna sosul de mustar, se adauga usturoiul, ceapa, ardeii, se toarna vinul alb si se pune rozmarinul. Se coace in cuptor timp de aproximativ 30 de minute, pana cand pulpele sunt bine rumenite.
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat