Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 pulpe de pui
- 2 linguri de mustar
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 ardei rosii
- 4 ceape rosii
- 3 catei de usturoi
- 2 / 3 ceasca vin alb sec
- 3 ramuri rozmarin proaspat
Mod de preparare:
Ardeiul si ceapa se spala, se curat si se taie marunt. Pulpele se pui se spala si se lasa la marinat, cam 10 minute, intr-un preparat din mustar, ulei, sare si piper. Se aranjeaza pulpele de pui intr-o tava de cuptor, se toarna sosul de mustar, se adauga usturoiul, ceapa, ardeii, se toarna vinul alb si se pune rozmarinul. Se coace in cuptor timp de aproximativ 30 de minute, pana cand pulpele sunt bine rumenite.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse