Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 25g fistic
- 25g nuci
- 25g alune
- 25g cubulete zaharisite de ghimbir
- 25g cirese
- 25g caise
- 25g struguri din compot
- 500g urda
- 2 linguri coniac
- 1 lingura esenta de vanilie
- 4 galbenusuri
- 125g zahar praf
- coaja rasa de lamaie si portocale
Mod de preparare:
Fisticul, nucile si alunele se toaca marunt. Se amesteca apoi cu coaja rasa de lamaie si de portocala. Intr-un castron se amesteca ghimbirul, ciresele si strugurii. Separat se freaca urda cu esenta de vanilie si se adauga peste fructe. Galbenusurile se bat cu zaharul, pana cand se obtine o spuma ce se pune la bain-marie, la foc potrivit si se amesteca pana cand se ingroasa. Se lasa la racit si apoi se turna compozitia peste amestecul obtinut anterior. Se tapeteaza o tava cu folie si se toarna compozitia rece in tava. Se niveleaza cu ajutorul unei linguri, se acopera compozitia cu folie si se da tava la congelator pentru o noapte. Se scoate apoi compozitia din tava, se inlatura folia si se orneaza inghetata cu frisca, cirese.

Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar
S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!
”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile
”Cu 1% mai bun”, povestea tânărului care a scris istorie, devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡