Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g de faina alba
- 1 galbenus de ou
- 75 g de zahar praf
- 125 g de unt rece
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 1 praf de sare
- coaja de la o lamaie
- o jumatate de lingurita de praf de copt
- 50 g de alune macinate
- caramel
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu galbenusul, zaharul pudra, untul taiat cubulete si zaharul vanilat. Se adauga treptat alunele macinate, coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta un aluat si se lasa la loc rece aproximativ o ora. Se formeaza cu mana biscuitii, in forma dorita si se asaza in tava. Se du la cuptor cam 30 de minute. Dupa ce s-au copt, se orneaza cu caramel.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!