Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g de faina alba
- 1 galbenus de ou
- 75 g de zahar praf
- 125 g de unt rece
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 1 praf de sare
- coaja de la o lamaie
- o jumatate de lingurita de praf de copt
- 50 g de alune macinate
- caramel
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu galbenusul, zaharul pudra, untul taiat cubulete si zaharul vanilat. Se adauga treptat alunele macinate, coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta un aluat si se lasa la loc rece aproximativ o ora. Se formeaza cu mana biscuitii, in forma dorita si se asaza in tava. Se du la cuptor cam 30 de minute. Dupa ce s-au copt, se orneaza cu caramel.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana