Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g de faina alba
- 1 galbenus de ou
- 75 g de zahar praf
- 125 g de unt rece
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 1 praf de sare
- coaja de la o lamaie
- o jumatate de lingurita de praf de copt
- 50 g de alune macinate
- caramel
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu galbenusul, zaharul pudra, untul taiat cubulete si zaharul vanilat. Se adauga treptat alunele macinate, coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta un aluat si se lasa la loc rece aproximativ o ora. Se formeaza cu mana biscuitii, in forma dorita si se asaza in tava. Se du la cuptor cam 30 de minute. Dupa ce s-au copt, se orneaza cu caramel.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară