Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

- 200 g de faina alba
- 1 galbenus de ou
- 75 g de zahar praf
- 125 g de unt rece
- 1 pachetel de zahar vanilat
- 1 praf de sare
- coaja de la o lamaie
- o jumatate de lingurita de praf de copt
- 50 g de alune macinate
- caramel
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu galbenusul, zaharul pudra, untul taiat cubulete si zaharul vanilat. Se adauga treptat alunele macinate, coaja de lamaie si praful de copt. Se framanta un aluat si se lasa la loc rece aproximativ o ora. Se formeaza cu mana biscuitii, in forma dorita si se asaza in tava. Se du la cuptor cam 30 de minute. Dupa ce s-au copt, se orneaza cu caramel.
Zeci de surprize de Valentine's Day și Dragobete la București Mall...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră