Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cepe
- 3-4 catei usturoi
- 1/2 kg fasole pastai
- 4-5 ardei grasi
- 3-4 radacini patrunjel
- 5 buchete conopida
- 1 telina
- 1 dovlecel
- 500 g rosii
- 200 ml apa
- sare
Mod de preparare:
Se curata si se spala legumele. Ceapa se taie solzisori, usturoiul felii, fasolea verde sa rupe in bucati, ardeii grasi se taie cubulete, radacinile de patrunjel se taie rondele, conopida se rupe in buchetele mici, telina si dovlecelul se taie cubulete. Legumele taiate, se pun la fiert, intr-o oala, se adauga sare, 2-3 linguri de ulei si 200 ml de apa. Rosiile se oparesc, se decojesc, se taie cubulete si se adauga peste celalalte legume. Dupa ce au fiert, se dau la cuptor pentru 10-15 minute, se adauga patrunjel verde si se lasa sa se rumeneasca.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară