Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cepe
- 3-4 catei usturoi
- 1/2 kg fasole pastai
- 4-5 ardei grasi
- 3-4 radacini patrunjel
- 5 buchete conopida
- 1 telina
- 1 dovlecel
- 500 g rosii
- 200 ml apa
- sare
Mod de preparare:
Se curata si se spala legumele. Ceapa se taie solzisori, usturoiul felii, fasolea verde sa rupe in bucati, ardeii grasi se taie cubulete, radacinile de patrunjel se taie rondele, conopida se rupe in buchetele mici, telina si dovlecelul se taie cubulete. Legumele taiate, se pun la fiert, intr-o oala, se adauga sare, 2-3 linguri de ulei si 200 ml de apa. Rosiile se oparesc, se decojesc, se taie cubulete si se adauga peste celalalte legume. Dupa ce au fiert, se dau la cuptor pentru 10-15 minute, se adauga patrunjel verde si se lasa sa se rumeneasca.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie