Ce ne trebuie pentru prepararea ei:
Foi:
Stradale si Mitzu, doua branduri Flavours, pregatesc delicii pentru...

- 300 grame faina
- 200 grame margarina(eu am pus unt)
- 100 grame zahar
- 2 galbenusuri
- 1 lingura smantana
- 1 plic praf de copt
- 1 lamaie
Umplutura:
- 500 grame urda
- 6 linguri zahar
- 1 legatura marar
- 2 oua
- 2 linguri gris
- 1 plic zahar vanilat.
Mod de preparare:
Peter Iepurasul topaie in curand pe marile ecrane din Romania

Topim untul, adaugam coaja de lamaie, zeama de la o jumatate de lamaie si amestecam cu celelalte ingrediente pentru foi. Amestecam bine, apoi lasam deoparte pana preparam umplutura. Aluatul nu este unul legat, asa ca o sa va dea ceva bataie de cap:).Dupa ce umplutura e gata, intindem 2 foi si le asezam in tava cu ajutorul unei hartii de copt. Intre ele asezam umplutura. Pentru umplutura tocam mararul si il amestecam cu celelalte ingrediente. Coacem la 175C, 35 de minute. Dupa ce o scoatem, o lasam putin sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra.
Foarte gustoasa!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei