Ce ne trebuie pentru prepararea ei:
Foi:
Stradale si Mitzu, doua branduri Flavours, pregatesc delicii pentru...

- 300 grame faina
- 200 grame margarina(eu am pus unt)
- 100 grame zahar
- 2 galbenusuri
- 1 lingura smantana
- 1 plic praf de copt
- 1 lamaie
Umplutura:
- 500 grame urda
- 6 linguri zahar
- 1 legatura marar
- 2 oua
- 2 linguri gris
- 1 plic zahar vanilat.
Mod de preparare:
Peter Iepurasul topaie in curand pe marile ecrane din Romania

Topim untul, adaugam coaja de lamaie, zeama de la o jumatate de lamaie si amestecam cu celelalte ingrediente pentru foi. Amestecam bine, apoi lasam deoparte pana preparam umplutura. Aluatul nu este unul legat, asa ca o sa va dea ceva bataie de cap:).Dupa ce umplutura e gata, intindem 2 foi si le asezam in tava cu ajutorul unei hartii de copt. Intre ele asezam umplutura. Pentru umplutura tocam mararul si il amestecam cu celelalte ingrediente. Coacem la 175C, 35 de minute. Dupa ce o scoatem, o lasam putin sa se raceasca, apoi o pudram cu zahar pudra.
Foarte gustoasa!
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili