Avem nevoie de:
- 1 vanata mai maricica
- 1 ceapa
- maioneza
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vanata se coace,in cuptor (intepata in prealabil cu furculita) sau pe aragaz, apoi se curata si se lasa la scurs pana se raceste. Cand s-a racit o tocam marunt marunt. Ceapa o tocam fin si o adaugam peste vanata. Amestecam bine, adaugam maioneza, si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana