Avem nevoie de:
- 1 vanata mai maricica
- 1 ceapa
- maioneza
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vanata se coace,in cuptor (intepata in prealabil cu furculita) sau pe aragaz, apoi se curata si se lasa la scurs pana se raceste. Cand s-a racit o tocam marunt marunt. Ceapa o tocam fin si o adaugam peste vanata. Amestecam bine, adaugam maioneza, si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară