Pentru o cina usoara, dar consistena prepara aceasta reteta de ghiveci de legume.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 3-4 catei usturoi
  • 1/2 kg fasole pastai
  • 4-5 ardei grasi
  • 3-4 radacini patrunjel
  • 5 buchete conopida
  • 1 telina
  • 1 dovlecel
  • 500 g rosii
  • 200 ml apa
  • sare

Mod de preparare:

Se curata si se spala legumele. Ceapa se taie solzisori, usturoiul felii, fasolea verde sa rupe in bucati, ardeii grasi se taie cubulete, radacinile de patrunjel se taie rondele, conopida se rupe in buchetele mici, telina si dovlecelul se taie cubulete. Legumele taiate, se pun la fiert, intr-o oala, se adauga sare, 2-3 linguri de ulei si 200 ml de apa. Rosiile se oparesc, se decojesc, se taie cubulete si se adauga peste celalalte legume. Dupa ce au fiert, se dau la cuptor pentru 10-15 minute, se adauga patrunjel verde si se lasa sa se rumeneasca.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ghiveci de legume.