Crema de piersici, un desert racoros si foarte aromat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco
  • 500 g de piersici
  • 4 oua
  • 150 g de zahar
  • 1/2 pahar de vin
  • 2-3 foi de gelatina

Mod de preparare:

Piersicile se curata si se pun la fiert cu zaharul si vinul,pana se obtine un piure gros. Se adauga gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile. Se ia de pe foc si cand se raceste se adauga albusurile batuta spuma, se incorporeaza, se pune crema in cupe si se da la frigider. Se serveste rece, decorata cu frisca.

Citeste si:
Fericit si cu sufletul plin de Sărbători chiar dacă cei dragi nu...
Fericit si cu sufletul plin...

Foto interior: stu_spivack's


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri