Crema de piersici

12:07, 19 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Crema de piersici, un desert racoros si foarte aromat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
7 modalități de a lua atitudine pentru viața ta
7 modalități de a lua...
  • 500 g de piersici
  • 4 oua
  • 150 g de zahar
  • 1/2 pahar de vin
  • 2-3 foi de gelatina

Mod de preparare:

Piersicile se curata si se pun la fiert cu zaharul si vinul,pana se obtine un piure gros. Se adauga gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile. Se ia de pe foc si cand se raceste se adauga albusurile batuta spuma, se incorporeaza, se pune crema in cupe si se da la frigider. Se serveste rece, decorata cu frisca.

Citeste si:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică
Cum să-ți serbezi ziua...

Foto interior: stu_spivack's


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri