Dificultate: redusa
Ingrediente:
7 modalități de a lua atitudine pentru viața ta

- 500 g de piersici
- 4 oua
- 150 g de zahar
- 1/2 pahar de vin
- 2-3 foi de gelatina
Mod de preparare:
Piersicile se curata si se pun la fiert cu zaharul si vinul,pana se obtine un piure gros. Se adauga gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile. Se ia de pe foc si cand se raceste se adauga albusurile batuta spuma, se incorporeaza, se pune crema in cupe si se da la frigider. Se serveste rece, decorata cu frisca.
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

Foto interior: stu_spivack's
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?