Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g fasole verde
- 6-7 buchetele conopida
- 1 morcov
- 1 telina
- 2-3 cartofi
- 2 cepe
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- 100 g masline
- 2 catei usturoi
- 1 legatura patrunjel verde
- zeama de la o lamaie
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Se curata legumele si se pun la fiert, separat. Cartofii se fierb in coaja. Rosiile se spala, se decojesc si se taie cubulete. Ardeii se curata si se taie cubulete. Dupa ce au fiert toate, se taie cubulete telina, morcovul si cartofii curatati s, fasolea si conopida. Se toaca marunt ceapa, usturoiul si verdeata si se amesteca toate legumele. Se adauga maslinele, ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Se amesteca usor salata.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie