Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g fasole verde
- 6-7 buchetele conopida
- 1 morcov
- 1 telina
- 2-3 cartofi
- 2 cepe
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- 100 g masline
- 2 catei usturoi
- 1 legatura patrunjel verde
- zeama de la o lamaie
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Se curata legumele si se pun la fiert, separat. Cartofii se fierb in coaja. Rosiile se spala, se decojesc si se taie cubulete. Ardeii se curata si se taie cubulete. Dupa ce au fiert toate, se taie cubulete telina, morcovul si cartofii curatati s, fasolea si conopida. Se toaca marunt ceapa, usturoiul si verdeata si se amesteca toate legumele. Se adauga maslinele, ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Se amesteca usor salata.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse