Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g fasole verde
- 6-7 buchetele conopida
- 1 morcov
- 1 telina
- 2-3 cartofi
- 2 cepe
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- 100 g masline
- 2 catei usturoi
- 1 legatura patrunjel verde
- zeama de la o lamaie
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Se curata legumele si se pun la fiert, separat. Cartofii se fierb in coaja. Rosiile se spala, se decojesc si se taie cubulete. Ardeii se curata si se taie cubulete. Dupa ce au fiert toate, se taie cubulete telina, morcovul si cartofii curatati s, fasolea si conopida. Se toaca marunt ceapa, usturoiul si verdeata si se amesteca toate legumele. Se adauga maslinele, ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Se amesteca usor salata.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei