Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g fasole verde
- 6-7 buchetele conopida
- 1 morcov
- 1 telina
- 2-3 cartofi
- 2 cepe
- 2 ardei grasi
- 2 rosii
- 100 g masline
- 2 catei usturoi
- 1 legatura patrunjel verde
- zeama de la o lamaie
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Se curata legumele si se pun la fiert, separat. Cartofii se fierb in coaja. Rosiile se spala, se decojesc si se taie cubulete. Ardeii se curata si se taie cubulete. Dupa ce au fiert toate, se taie cubulete telina, morcovul si cartofii curatati s, fasolea si conopida. Se toaca marunt ceapa, usturoiul si verdeata si se amesteca toate legumele. Se adauga maslinele, ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Se amesteca usor salata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară