Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 1 litri apa
- 6 bucati peste
- 1 morcov
- 1 buc. radacina patrunjel
- 2 cepe
- sare
- 2-3 cesti bors
- 200 ml bulion
- patrunjel verde
- leustean
Mod de preparare:
Zarzavatul se spala si se taie fire lungi. Ceapa se curata si se toaca marunt. Se fierbe zarzavatul si ceapa in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intai au fost frecate cu sare. Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarame pestele. Se adauga bulion. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean. Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul.
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor