Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 1 litri apa
- 6 bucati peste
- 1 morcov
- 1 buc. radacina patrunjel
- 2 cepe
- sare
- 2-3 cesti bors
- 200 ml bulion
- patrunjel verde
- leustean
Mod de preparare:
Zarzavatul se spala si se taie fire lungi. Ceapa se curata si se toaca marunt. Se fierbe zarzavatul si ceapa in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intai au fost frecate cu sare. Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarame pestele. Se adauga bulion. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean. Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă