Bors de peste

12:07, 19 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Iata o reteta gustoasa si aromata de bors de peste!

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
Psihologie: Cât de mult ești dispus să “sacrifici” în numele relației?
Psihologie: Cât de mult ești...
  • 1 1 litri apa
  • 6 bucati peste
  • 1 morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • sare
  • 2-3 cesti bors
  • 200 ml bulion
  • patrunjel verde
  • leustean

Mod de preparare:

Zarzavatul se spala si se taie fire lungi. Ceapa se curata si se toaca marunt. Se fierbe zarzavatul si ceapa in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intai au fost frecate cu sare. Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarame pestele. Se adauga bulion. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean. Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul.

Citeste si:
Radio ZU este radioul NUMĂRUL 1 în București și devine lider la...
Radio ZU este radioul NUMĂRUL...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri