Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 1 litri apa
- 6 bucati peste
- 1 morcov
- 1 buc. radacina patrunjel
- 2 cepe
- sare
- 2-3 cesti bors
- 200 ml bulion
- patrunjel verde
- leustean
Mod de preparare:
Zarzavatul se spala si se taie fire lungi. Ceapa se curata si se toaca marunt. Se fierbe zarzavatul si ceapa in apa cu sare. Se adauga borsul, dupa ce zarzavatul este bine fiert, apoi bucatile de peste, care mai intai au fost frecate cu sare. Se fierbe la foc potrivit, sa nu se sfarame pestele. Se adauga bulion. Se poate servi rece sau cald, dupa gust, cu patrunjel si leustean. Se poate adauga si o cescuta de orez, care se fierbe o data cu zarzavatul.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei