Crema de piersici, un desert racoros si foarte aromat!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g de piersici
  • 4 oua
  • 150 g de zahar
  • 1/2 pahar de vin
  • 2-3 foi de gelatina

Mod de preparare:

Piersicile se curata si se pun la fiert cu zaharul si vinul,pana se obtine un piure gros. Se adauga gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile. Se ia de pe foc si cand se raceste se adauga albusurile batuta spuma, se incorporeaza, se pune crema in cupe si se da la frigider. Se serveste rece, decorata cu frisca.

Foto interior: stu_spivack's


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Crema de piersici.