Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g de piersici
- 4 oua
- 150 g de zahar
- 1/2 pahar de vin
- 2-3 foi de gelatina
Mod de preparare:
Piersicile se curata si se pun la fiert cu zaharul si vinul,pana se obtine un piure gros. Se adauga gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile. Se ia de pe foc si cand se raceste se adauga albusurile batuta spuma, se incorporeaza, se pune crema in cupe si se da la frigider. Se serveste rece, decorata cu frisca.
Foto interior: stu_spivack's
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă