Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 albusuri
- 250 g zahar
- 1 cana si jumatate de nuca macinata
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Se bate albusul pana devine o spuma tare, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi nucile macinate. Compozitia obtinuta se punem intr-o punga pentru ornat, iar apoi se formeaza, intr-o tava cu hartie de copt, gramajoare cu diametrul de 2-3 cm. Se coc in cuptorul incins la 150 de grade aproximativ 20 de minute. Se pot servi simple.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana