12:07, 17 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Un desert usor, extrem de savuros!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...
  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • 1 cana si jumatate de nuca macinata
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare:

Se bate albusul pana devine o spuma tare, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi nucile macinate. Compozitia obtinuta se punem intr-o punga pentru ornat, iar apoi se formeaza, intr-o tava cu hartie de copt, gramajoare cu diametrul de 2-3 cm. Se coc in cuptorul incins la 150 de grade aproximativ 20 de minute. Se pot servi simple.

Citeste si:
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala Namak: proprietăți vindecătoare unice
Sarea NEAGRĂ indiană sau Kala...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri