Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 albusuri
- 250 g zahar
- 1 cana si jumatate de nuca macinata
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Se bate albusul pana devine o spuma tare, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi nucile macinate. Compozitia obtinuta se punem intr-o punga pentru ornat, iar apoi se formeaza, intr-o tava cu hartie de copt, gramajoare cu diametrul de 2-3 cm. Se coc in cuptorul incins la 150 de grade aproximativ 20 de minute. Se pot servi simple.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă