Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 albusuri
- 250 g zahar
- 1 cana si jumatate de nuca macinata
- 1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Se bate albusul pana devine o spuma tare, dupa care se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Se adauga apoi nucile macinate. Compozitia obtinuta se punem intr-o punga pentru ornat, iar apoi se formeaza, intr-o tava cu hartie de copt, gramajoare cu diametrul de 2-3 cm. Se coc in cuptorul incins la 150 de grade aproximativ 20 de minute. Se pot servi simple.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie