Pentru aceasta mancarica ne trebuie:
- 700g smantana
- aprox. 1 kg ardei grasi
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 linguri faina
- sare, piper
- putin delikat
- patrunjel verde.
Mod de preparare:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Ardeii se coc...eu i-am copt in cuptor...apoi se curata si se taie fasii potrivite. Se toaca ceapa iar morcovul se da pe razatoare, apoi se calesc in putin ulei. Dupa ce s-au calit indeajuns, se adauga amestecul de smantana si faina (daca mai e nevoie, adaugati putina apa). Adaugam si ardeii scursi de zeama pe care o lasa, condimentam si mai lasam cateva minute pe foc ca sa se combine gusturile:D. Este absolut delicioasa!!!
Pofta buna!
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră