Ingrediente :
- 2-3 linguri faina
- 2 oua
- 3 linguri lapte
- 1 portocala
- 1/2 lamaie
- 2-3linguri alune macinate fin
- 2 linguri miere
- 2 linguri lichior de oua
- 4-5 linguri rom
Mod de preparare :
Se prepara un aluat foarte subtire din oua, faina si lapte si un praf de sare. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se fac 4 clatite subtiri. Se asaza pe o farfurie si se tin la cald in cuptor. Zeama de portocala si cea de lamaie se amesteca cu alunele, mierea si lichiorul de oua. Se intinde compozitia pe clatite si se impaturesc de doua ori, in asa fel incat sa rezulte un triunghi. Se asaza pe o farfurie plata. Intr-o cratita cu coada lunga se toarna romul si se aprinde. Se toarna romul,inca arzand, peste clatite. Se servesc calde.
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare