Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cesti orez
- 300g zahar
- 200g ciocolata
- 2 l lapte
- 50g unt
- 1 cescuta smantana
- esenta de vanilie
Mod de preparare:
Fierbeti orezul in lapte impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce orezul a fiert, adaugati smantana. Turnati toata compozitia intr-un vas, care a fost udat cu putina apa in prealabil si lasati sa se raceasca. Intre timp, pregatiti o glazura de ciocolata. Topiti ciocolata in 2 linguri de apa si unt topit. Intindeti uniform aceasta glazura peste prajitura si ornati cu frisca.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri