Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

- 2 cesti orez
- 300g zahar
- 200g ciocolata
- 2 l lapte
- 50g unt
- 1 cescuta smantana
- esenta de vanilie
Mod de preparare:
Fierbeti orezul in lapte impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce orezul a fiert, adaugati smantana. Turnati toata compozitia intr-un vas, care a fost udat cu putina apa in prealabil si lasati sa se raceasca. Intre timp, pregatiti o glazura de ciocolata. Topiti ciocolata in 2 linguri de apa si unt topit. Intindeti uniform aceasta glazura peste prajitura si ornati cu frisca.
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?