Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cesti orez
- 300g zahar
- 200g ciocolata
- 2 l lapte
- 50g unt
- 1 cescuta smantana
- esenta de vanilie
Mod de preparare:
Fierbeti orezul in lapte impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce orezul a fiert, adaugati smantana. Turnati toata compozitia intr-un vas, care a fost udat cu putina apa in prealabil si lasati sa se raceasca. Intre timp, pregatiti o glazura de ciocolata. Topiti ciocolata in 2 linguri de apa si unt topit. Intindeti uniform aceasta glazura peste prajitura si ornati cu frisca.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana