Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cesti orez
- 300g zahar
- 200g ciocolata
- 2 l lapte
- 50g unt
- 1 cescuta smantana
- esenta de vanilie
Mod de preparare:
Fierbeti orezul in lapte impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce orezul a fiert, adaugati smantana. Turnati toata compozitia intr-un vas, care a fost udat cu putina apa in prealabil si lasati sa se raceasca. Intre timp, pregatiti o glazura de ciocolata. Topiti ciocolata in 2 linguri de apa si unt topit. Intindeti uniform aceasta glazura peste prajitura si ornati cu frisca.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare