Bavareza de capsuni

12:07, 17 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Un desert racoritor si extrem de savuros!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...
  • 6 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 175 gr zahar
  • 20 gr gelatina alimentara
  • 250 ml frisca batuta
  • 1 kg capsuni

Mod de preparare:

Galbenusurile se amesteca bine cu zahar pana isi dubleaza volumul. Se adauga laptele si se pune la fiert pe baie de aburi pana se ingroasa putin. Separat se dizolva gelatina in apa rece si apoi se adauga in amestecul de oua. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza 700 gr de capsuni. Se amesteca cu compozitia de oua, apoi se adauga frisca si se amesteca incet. Se pune jumatate de compozitie in forma, apoi se adauga capsunile intregi cu varful in jos , se pune restul de crema, pe margini se infig capsunile. Se da la rece cateva ore bune de preferat de pe o zi pe alta. Se rastoarna pe un platou si se decoreaza, dupa gust cu capsuni si ciocolata.

Citeste si:
O gustare dulce pentru Dragobete
O gustare dulce pentru Dragobete


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri