Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 galbenusuri
- 500 ml lapte
- 175 gr zahar
- 20 gr gelatina alimentara
- 250 ml frisca batuta
- 1 kg capsuni
Mod de preparare:
Galbenusurile se amesteca bine cu zahar pana isi dubleaza volumul. Se adauga laptele si se pune la fiert pe baie de aburi pana se ingroasa putin. Separat se dizolva gelatina in apa rece si apoi se adauga in amestecul de oua. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza 700 gr de capsuni. Se amesteca cu compozitia de oua, apoi se adauga frisca si se amesteca incet. Se pune jumatate de compozitie in forma, apoi se adauga capsunile intregi cu varful in jos , se pune restul de crema, pe margini se infig capsunile. Se da la rece cateva ore bune de preferat de pe o zi pe alta. Se rastoarna pe un platou si se decoreaza, dupa gust cu capsuni si ciocolata.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?