Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 7 cesti de miez de pepene (cam 2 kilogame)
- 1 ceasca suc de lamaie
- 3 linguri de grenadina
- 1 ceasca de gin
- 3 cesti cu cuburi de gheata
- felii de lamaie verde
Mod de preparare:
Miezul se pepene se stoarce intr-un storcator de fructe. Sucul rezultat se amesteca cu sucul de lamaie si grenadina. Se adauga apoi ginul si cuburile de gheata zdrobite marunt. Se serveste in pahare inalte, decorate cu felii de lamaie verde.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?