Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 cana de zahar
- 2 pahare de smantana
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 3 oua
- 1/4 pahar de zahar
Mod de preparare:
Se pune de foc,intr-o cratita, 1/2 cana de zahar. Se amesteca in mod constant pana cand zahar este complet topit, caramelizat. Se toarne zaharul in boluri mici si se lasa deoparte. Se bat ouale, se amesteca cu 1/4 cana de zahar, se adauga smantana. incalzita putin pe foc in prealabil. Se amesteca constant pana ce se dizolva zaharul. Se adauga esenta de vanilie si se toarna compozitia in boluri. Bolurile se scunfunda in apa fierbinte. Se fierb in baie de aburi timp de 45 de minute, dupa care se scot cu grija, se lasa sa se raceasca si se dau la frigider pentru 1 ora. Se consuma rece.
Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri