O reteta gustoasa de budinca de legume

Avem nevoie de:

  • 1 gulie Budinca de legume. Reteta budinca de legume
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • branza (cascaval)
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute
  • ulei

Mod de preparare:

Se toaca ceapa si se caleste in ulei incins pana devine sticloasa. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute. Cartofii si gulia se curata si se dau separat pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cartofii rasi cu ceapa prajita si uleiul de la ceapa. Intr-un vas de yena uns cu margarina se aseaza primul strat de cartofi amestecati cu seapa, apoi se aseaza branza rasa, urmatorul strat va fi de gulie rasa. Peste toate acestea se toarna ouale batute cu smantana si condimentate, iar apoi inca un strat de brazanza rasa. Se da la cuptor pana se fac cartofii. Se serveste cu sos de rosii.

Mai multe retete delicioase pot fi descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Budinca de legume.