Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3/4 litru de apa sau lapte
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 telina mica
- 1 morcov
- 1 rosie decojita
- 1 galbenus de ou
- 2-3 frunze de varza
- plante aromatice (chimen, busuioc)
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, telina se taie cubulete, rosia se decojeste si se taie cubulete, usturoiul se piseaza, iar varza se toaca fideluta. Se pun la fiert, le foc mic, cam 30 de minute. Dupa ce au fiert, se adauga in supa patrunjel tocat, sare si mirodeniile si se paseaza cu blenderul pana devine crema. Optional se poate adauga putina smantana in momentul servirii.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse