Supa crema de leguma este foarte nutritiva si extrem de gustoasa.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3/4 litru de apa sau lapte
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 1 rosie decojita
  • 1 galbenus de ou
  • 2-3 frunze de varza
  • plante aromatice (chimen, busuioc)
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, telina se taie cubulete, rosia se decojeste si se taie cubulete, usturoiul se piseaza, iar varza se toaca fideluta. Se pun la fiert, le foc mic, cam 30 de minute. Dupa ce au fiert, se adauga in supa patrunjel tocat, sare si mirodeniile si se paseaza cu blenderul pana devine crema. Optional se poate adauga putina smantana in momentul servirii.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Supa crema de legume.