Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3/4 litru de apa sau lapte
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 telina mica
- 1 morcov
- 1 rosie decojita
- 1 galbenus de ou
- 2-3 frunze de varza
- plante aromatice (chimen, busuioc)
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, telina se taie cubulete, rosia se decojeste si se taie cubulete, usturoiul se piseaza, iar varza se toaca fideluta. Se pun la fiert, le foc mic, cam 30 de minute. Dupa ce au fiert, se adauga in supa patrunjel tocat, sare si mirodeniile si se paseaza cu blenderul pana devine crema. Optional se poate adauga putina smantana in momentul servirii.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie