Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de piersici
- 150 g faina
- 60 g unt
- 150 g zahar
- 4 oua
- 20 cuburi de zahar
Mod de preparare:
Piersicile se curata de coaja, se taie in doua si se scot samburii. Cuburile se topesc intr-o craticioara, pana se caramelizeaza, dupa care se varsa intr-o forma rotunda si se tinde pe peretii acesteia. Intre timp se incinge cuptorul. Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu 150 g de zahar, faina si unt topit. Albusurile se bat spuma separat si se adauga peste galbenusuri. In forma rotunda se adauga piersicile, iar apoi compozitia de galbenusuri si se da prajitura la cuptor, timp de 45 de minute. Se scoate din forma de copt cat este calda. Se paote servi atat calda cat si rece.
Foto interior: Stuart Spivack
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară