12:07, 12 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Iti recomandam aceasta prajitura caramelizata cu piersici, ideala pentru familia ta.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
5 Suplimente naturiste care tratează TUSEA
5 Suplimente naturiste care...
  • 1 kg de piersici
  • 150 g faina
  • 60 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 20 cuburi de zahar

Mod de preparare:

Piersicile se curata de coaja, se taie in doua si se scot samburii. Cuburile se topesc intr-o craticioara, pana se caramelizeaza, dupa care se varsa intr-o forma rotunda si se tinde pe peretii acesteia. Intre timp se incinge cuptorul. Galbenusurile se separa de albusuri si se amesteca cu 150 g de zahar, faina si unt topit. Albusurile se bat spuma separat si se adauga peste galbenusuri. In forma rotunda se adauga piersicile, iar apoi compozitia de galbenusuri si se da prajitura la cuptor, timp de 45 de minute. Se scoate din forma de copt cat este calda. Se paote servi atat calda cat si rece.

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...

Foto interior: Stuart Spivack


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri