Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3/4 litru de apa sau lapte
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 telina mica
- 1 morcov
- 1 rosie decojita
- 1 galbenus de ou
- 2-3 frunze de varza
- plante aromatice (chimen, busuioc)
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, telina se taie cubulete, rosia se decojeste si se taie cubulete, usturoiul se piseaza, iar varza se toaca fideluta. Se pun la fiert, le foc mic, cam 30 de minute. Dupa ce au fiert, se adauga in supa patrunjel tocat, sare si mirodeniile si se paseaza cu blenderul pana devine crema. Optional se poate adauga putina smantana in momentul servirii.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară