Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3/4 litru de apa sau lapte
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 telina mica
- 1 morcov
- 1 rosie decojita
- 1 galbenus de ou
- 2-3 frunze de varza
- plante aromatice (chimen, busuioc)
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, telina se taie cubulete, rosia se decojeste si se taie cubulete, usturoiul se piseaza, iar varza se toaca fideluta. Se pun la fiert, le foc mic, cam 30 de minute. Dupa ce au fiert, se adauga in supa patrunjel tocat, sare si mirodeniile si se paseaza cu blenderul pana devine crema. Optional se poate adauga putina smantana in momentul servirii.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!