Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3/4 litru de apa sau lapte
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 telina mica
- 1 morcov
- 1 rosie decojita
- 1 galbenus de ou
- 2-3 frunze de varza
- plante aromatice (chimen, busuioc)
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata. Ceapa se toaca marunt, telina se taie cubulete, rosia se decojeste si se taie cubulete, usturoiul se piseaza, iar varza se toaca fideluta. Se pun la fiert, le foc mic, cam 30 de minute. Dupa ce au fiert, se adauga in supa patrunjel tocat, sare si mirodeniile si se paseaza cu blenderul pana devine crema. Optional se poate adauga putina smantana in momentul servirii.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?