Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pahar cu fructe (capsuni, zmeura )
- 2 foi de gelatina
- 80 g zahar pudra
- 1 pumn de migdale
- cateva picaturi de esenta de migdale amare
- 3 iaurturi
Mod de preparare:
Inmuiati foile de gelatina intr-un bol cu apa rece. Puneti pe foc, intr-o craticioara, zaharul si o lingura cu apa si cand s-a dizolvat zaharul, adaugati in sirop gelatina stoarsa. Amestecati siropul cu iaurtul si cu esenta de migdale, turnati in patru forme si lasati 30 de minute la frigider ca sa se incinga. Intre timp spalati fructele si le taiati felii. Inmuiati formele (doar fundul) cateva secunde in apa fierbinte, rasturnati sarlotele pe farfurioare, asezati pe mijlocul lor fructele, presarati cu felii de migdala si serveti imediat
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară