Tortilla de dovlecei

12:07, 12 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

O mancare traditionala din Spania,extrem de delicioasa, tortilla de dovlecei.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Ce să faci în grădină la final de noiembrie?
Ce să faci în grădină la...
  • 500 g dovlecei
  • 12 oua
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Patrunjelul se spala si se toaca marunt, iar ceapa se curata si se toaca mai mare. Se caleste ceapa in putin ulei de masline, se adauga dovleceii rasi si se lasa mancarea sa fiarba incet, amestecand mereu. Ouale se sparg intr-un castron, se bat bine, se adauga patrunjel tocat, sare si piper si se toarna in tigaie, peste dovlecei. Se uniformizeaza compozitia cu o spatula, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa se coaca tortilla, pe ambele parti. Cand e gata, se asaza tortilla pe o farfurie mai mare si se in bucati. Se serveste fierbinte, asociata cu un vin alb.

Citeste si:
Ritual de Lună Nouă pentru setarea intențiilor și manifestarea...
Ritual de Lună Nouă pentru...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri