Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g dovlecei
- 12 oua
- 2 cepe
- 3 linguri ulei de masline
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Patrunjelul se spala si se toaca marunt, iar ceapa se curata si se toaca mai mare. Se caleste ceapa in putin ulei de masline, se adauga dovleceii rasi si se lasa mancarea sa fiarba incet, amestecand mereu. Ouale se sparg intr-un castron, se bat bine, se adauga patrunjel tocat, sare si piper si se toarna in tigaie, peste dovlecei. Se uniformizeaza compozitia cu o spatula, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa se coaca tortilla, pe ambele parti. Cand e gata, se asaza tortilla pe o farfurie mai mare si se in bucati. Se serveste fierbinte, asociata cu un vin alb.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare