Dificultate: redusa
Ingrediente:
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...

- 1/2 kg visine
- 1 pachet foi placinta
- 1 cana zahar
- 2-3 linguri margarina
- 2-3 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Scoatem samburii visinilor, le punem intr-un vas impreuna cu zaharul si le lasam la frigider pana se topeste de tot zaharul si isi lasa siropul. Scoatem visinile intr-o supiera si le scurgem bine . Eu am folosit visinile ramase de la siropul de visine nefiert. Intindem foaia de placinta pe masa de lucru. Topim margarina si o intindem in strat subtire pe toata suprafata foii cu ajutorul unei pensule de patiserie. Asezam un strat de visine .Daca va place placinta mai dulce mai puteti presara putin zahar tos. Rulam foaia de placinta formand un sul si punem intr-o tava unsa cu margarina. Ungem sulurile de placinta deasupra cu margarina topita. Dam la cuptor la foc mic si lasam sa se rumeneasca. Lasam sa se raceasca apoi o pudram din abundenta cu zahar pudra si taiem felii.
Cea mai simplă rețeta de Ciocolată vegană și fără gluten

Pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com gasiti si alte retete la fel de delicioase!
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?