Un piept de pui umplut care merge de minune langa un piure si o salata de orice fel doriti!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 3 piepti de pui
  • 250 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 100-130 g telemea
  • marar verde
  • rozmarin
  • delikat

Mod de preparare:

Cu ajutorul unei furculite zdrobim branza si o amestecam cu mararul verde tocat marunt. Spalam bine pieptul de pui, il batem apoi il taiem putin si ii facem un buzunaras pe care il umplem cu amestecul de telemea si marar. Presam un pic pieptul de pui astfel incat sa nu iasa amestecul de branza pe afara mai ales in timp ce se coace. Curatam ceapa, o spalam si o taiem in patru. Asezam in tava unsa cu putin ulei pieptul de pui umplut, ceapa si rosiile cherry spalate si ele bine inainte. Pieptul de pui il condimentam cu putin delikat si rozmarin. Bagam in cuptor tava si coacem la 180C. Din cand in cand scoatem un pic si stropim carnea cu zeama lasata. Lasam in cuptor pana se rumeneste frumos.
Mie nu mi-a curs deloc amestecul de branza in tava. Totul a iesit delicios si aromat!

Citeste si:
Cum poți mânca mai sănătos de Paște
 Cum poți mânca mai sănătos...

MAi multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul meosiris.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri