Cartofi copti umpluti

12:07, 8 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Iubesc vara pentru bogatia din piete si pentru culorile ei irezistibile. Iubesc vara pentru ca atunci am din plin doua ingrediente de care sunt indragostita: ceapa/usturoi verde si cartofii noi

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Solidaritate în pandemie: Clienții Lidl au donat produse pentru...
Solidaritate în pandemie:...
  • 8 cartofi noi mari
  • 1 mana de spanac
  • 1-2 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2-3 maini generoase de Pecorino de la Lactitalia
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Cartofii bine spalati i-am invelit in folie de aluminiu, i-am uns usor cu ulei si i-am dat la copt in cuptor. Cat s-au copt (nu le ia mult), am facut mica salata din frunze de spanac, ceapa, rosii si ardei. Cand au fost gata cartofii am desfacut cu grija partea superioara a foliei si am rulat-o in jurul cartofului - este utila pentru ca va tine cartoful drept si nu il va lasa sa se rupa sub greutatea umpluturii. Am scobit cartoful si resturile de cartof le-am adaugat in salata. Salata, amestecata bine, sarata dupa gust (atentie, putina sare pentru ca urmeaza pecorino!) am folosit-o pentru a umple cartofii. Am presarat deasupra Pecorino cu generozitate si am dat la cuptor din nou pana s-a rumenit branza. Pofta buna! :)

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...

Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: http://amainbucatarie.blogspot.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri