Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 cartofi noi mari
- 1 mana de spanac
- 1-2 cepe verzi
- 2 rosii
- 1/2 ardei gras
- 2-3 maini generoase de Pecorino de la Lactitalia
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cartofii bine spalati i-am invelit in folie de aluminiu, i-am uns usor cu ulei si i-am dat la copt in cuptor. Cat s-au copt (nu le ia mult), am facut mica salata din frunze de spanac, ceapa, rosii si ardei. Cand au fost gata cartofii am desfacut cu grija partea superioara a foliei si am rulat-o in jurul cartofului - este utila pentru ca va tine cartoful drept si nu il va lasa sa se rupa sub greutatea umpluturii. Am scobit cartoful si resturile de cartof le-am adaugat in salata. Salata, amestecata bine, sarata dupa gust (atentie, putina sare pentru ca urmeaza pecorino!) am folosit-o pentru a umple cartofii. Am presarat deasupra Pecorino cu generozitate si am dat la cuptor din nou pana s-a rumenit branza. Pofta buna! :)
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: https://amainbucatarie.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana