Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 cartofi noi mari
- 1 mana de spanac
- 1-2 cepe verzi
- 2 rosii
- 1/2 ardei gras
- 2-3 maini generoase de Pecorino de la Lactitalia
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cartofii bine spalati i-am invelit in folie de aluminiu, i-am uns usor cu ulei si i-am dat la copt in cuptor. Cat s-au copt (nu le ia mult), am facut mica salata din frunze de spanac, ceapa, rosii si ardei. Cand au fost gata cartofii am desfacut cu grija partea superioara a foliei si am rulat-o in jurul cartofului - este utila pentru ca va tine cartoful drept si nu il va lasa sa se rupa sub greutatea umpluturii. Am scobit cartoful si resturile de cartof le-am adaugat in salata. Salata, amestecata bine, sarata dupa gust (atentie, putina sare pentru ca urmeaza pecorino!) am folosit-o pentru a umple cartofii. Am presarat deasupra Pecorino cu generozitate si am dat la cuptor din nou pana s-a rumenit branza. Pofta buna! :)
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: https://amainbucatarie.blogspot.com
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare