Dificultate: redusa
Ingrediente:
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals

- 8 cartofi noi mari
- 1 mana de spanac
- 1-2 cepe verzi
- 2 rosii
- 1/2 ardei gras
- 2-3 maini generoase de Pecorino de la Lactitalia
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cartofii bine spalati i-am invelit in folie de aluminiu, i-am uns usor cu ulei si i-am dat la copt in cuptor. Cat s-au copt (nu le ia mult), am facut mica salata din frunze de spanac, ceapa, rosii si ardei. Cand au fost gata cartofii am desfacut cu grija partea superioara a foliei si am rulat-o in jurul cartofului - este utila pentru ca va tine cartoful drept si nu il va lasa sa se rupa sub greutatea umpluturii. Am scobit cartoful si resturile de cartof le-am adaugat in salata. Salata, amestecata bine, sarata dupa gust (atentie, putina sare pentru ca urmeaza pecorino!) am folosit-o pentru a umple cartofii. Am presarat deasupra Pecorino cu generozitate si am dat la cuptor din nou pana s-a rumenit branza. Pofta buna! :)
Rețeta blondului suprem cu noile nuanțe de la Palette Intensive...

Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: http://amainbucatarie.blogspot.com
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?