Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 8 cartofi noi mari
- 1 mana de spanac
- 1-2 cepe verzi
- 2 rosii
- 1/2 ardei gras
- 2-3 maini generoase de Pecorino de la Lactitalia
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cartofii bine spalati i-am invelit in folie de aluminiu, i-am uns usor cu ulei si i-am dat la copt in cuptor. Cat s-au copt (nu le ia mult), am facut mica salata din frunze de spanac, ceapa, rosii si ardei. Cand au fost gata cartofii am desfacut cu grija partea superioara a foliei si am rulat-o in jurul cartofului - este utila pentru ca va tine cartoful drept si nu il va lasa sa se rupa sub greutatea umpluturii. Am scobit cartoful si resturile de cartof le-am adaugat in salata. Salata, amestecata bine, sarata dupa gust (atentie, putina sare pentru ca urmeaza pecorino!) am folosit-o pentru a umple cartofii. Am presarat deasupra Pecorino cu generozitate si am dat la cuptor din nou pana s-a rumenit branza. Pofta buna! :)
Gasiti si alte retete delicioase pe blogul: https://amainbucatarie.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară