Ingredientele:
- 2 bucati piept de pui
- 100 grame unt
- 2-3 oua
- 3-4 linguri faina
- 100 grame pesmet
- 200 ml ulei
- 1/2 legatura patrunjel verde(in cazul meu patrunjel+spanac)
- 1 lamaie
- sare,piper.
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui si il tai in 8 felii subtiri,pe care le bati usor,cu ciocanul de snitele,le sarezi si piperezi dupa gust. Tai marunt patrunjelu(eu am pus spanac si patrunjel).Freci spuma untul,apoi incorporez treptat verdeata,sarea si piper dupa gust. Pui pasta pe o folie,in forma de baton lung si subtire, pe care il introduci in congelator pentru 20 minute. Taiem batonul in bucatele mici si asezam bastonasele de unt pe bucatile de carne si rulam. Trecem rulourile prin faina, apoi prin ouale batute si pesmet. Le prajesti intr-o tigaie mica in baia de ulei incins la foc mic Scoateti rulourile intr-un vas termorezistent,le acoperim si le pasrezi in cuptor,la cald,pina in momentul servirii. Le-am servit alaturi de cartofi prajiti la cuptor portia mea:)
Se servesc cu felii de lamaie.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro