Ingredientele:
- 2 bucati piept de pui
- 100 grame unt
- 2-3 oua
- 3-4 linguri faina
- 100 grame pesmet
- 200 ml ulei
- 1/2 legatura patrunjel verde(in cazul meu patrunjel+spanac)
- 1 lamaie
- sare,piper.
Mod de preparare:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Speli pieptul de pui si il tai in 8 felii subtiri,pe care le bati usor,cu ciocanul de snitele,le sarezi si piperezi dupa gust. Tai marunt patrunjelu(eu am pus spanac si patrunjel).Freci spuma untul,apoi incorporez treptat verdeata,sarea si piper dupa gust. Pui pasta pe o folie,in forma de baton lung si subtire, pe care il introduci in congelator pentru 20 minute. Taiem batonul in bucatele mici si asezam bastonasele de unt pe bucatile de carne si rulam. Trecem rulourile prin faina, apoi prin ouale batute si pesmet. Le prajesti intr-o tigaie mica in baia de ulei incins la foc mic Scoateti rulourile intr-un vas termorezistent,le acoperim si le pasrezi in cuptor,la cald,pina in momentul servirii. Le-am servit alaturi de cartofi prajiti la cuptor portia mea:)
Se servesc cu felii de lamaie.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe bucatariaparadis-ro.blogspot.com
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei