Fie am sa le fac cu spaghetti, fie cu un sos, fie cu un piure de cartofi si o salata, fie simple cu mustar cum manana romanul neaos. Oricum ar fi, e o varianta simpla si delicioasa de a prepara carnea, de vita, de porc sau chiar si de pui.
Am folosit o bucata de carne de vitel destul de frageda, doua cepe rosii mai micute, cativa catei de usturoi, o bucata de paine, un ou, boia de ardei, cimbru uscat, oregano, patrunjel proaspat, ghimbir, o lingurita de sos de chilli, 2-3 linguri de faina de grau, sare si piper.
Am luat o farfurie intinsa unsa cu ulei si am inceput sa formez chiftelutele (pont: dati-va cu un strop de ulei in palme ca sa nu se lipeasca carnea cand ii dati forma). Dupa aceea au urmat calea fainii, pudrandu-se pe toate partile sa mentina forma inchegata. Si intr-un final s-au relaxat in cada cu ulei incins, care este wok-ul meu. Le-am scos cand s-au facut rumenii, pe o farfurie cu prosoape de hartie dedesubt, ca sa absoarba excesul de ulei. Delicious!
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
7 legume si o sursa inepuizabila de proteine de buna calitate

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili