Iata o delicioasa si aromata reteta de sufleu de caise!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1 kg caise
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri de rom

Mod de preparare:

Caisele se spala, li se scot samburii si se dau pe razatoarea mare. Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca cu 200 g zahar, se adauga coaja rasa de lamaie, se amesteca caisele rase, romul, albusurile de ou batute spuma cu 50 g zahar. Intreaga compozitie se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga in cuptor la foc potrivit, vreme de 30 de minute. Cand este s-a rumenit, se pudreaza cu zahar si se serveste cald.

Foto interior: happydacks


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri