Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg caise
- 3 oua
- 250 g zahar
- coaja de la o lamaie
- 2 linguri de rom
Mod de preparare:
Caisele se spala, li se scot samburii si se dau pe razatoarea mare. Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca cu 200 g zahar, se adauga coaja rasa de lamaie, se amesteca caisele rase, romul, albusurile de ou batute spuma cu 50 g zahar. Intreaga compozitie se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga in cuptor la foc potrivit, vreme de 30 de minute. Cand este s-a rumenit, se pudreaza cu zahar si se serveste cald.
Foto interior: happydacks
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.