Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg caise
- 3 oua
- 250 g zahar
- coaja de la o lamaie
- 2 linguri de rom
Mod de preparare:
Caisele se spala, li se scot samburii si se dau pe razatoarea mare. Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca cu 200 g zahar, se adauga coaja rasa de lamaie, se amesteca caisele rase, romul, albusurile de ou batute spuma cu 50 g zahar. Intreaga compozitie se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga in cuptor la foc potrivit, vreme de 30 de minute. Cand este s-a rumenit, se pudreaza cu zahar si se serveste cald.
Foto interior: happydacks
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie