Sufleu de caise

12:07, 5 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Iata o delicioasa si aromata reteta de sufleu de caise!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...
Sylfirm X, inovație în...
  • 1 kg caise
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2 linguri de rom

Mod de preparare:

Caisele se spala, li se scot samburii si se dau pe razatoarea mare. Galbenusurile se separa de albusuri si se freaca cu 200 g zahar, se adauga coaja rasa de lamaie, se amesteca caisele rase, romul, albusurile de ou batute spuma cu 50 g zahar. Intreaga compozitie se toarna intr-o tava unsa cu unt si se baga in cuptor la foc potrivit, vreme de 30 de minute. Cand este s-a rumenit, se pudreaza cu zahar si se serveste cald.

Citeste si:
Consultul preanestezic: cum decurge și de ce este important –...
 Consultul preanestezic: cum...

Foto interior: happydacks


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri