Deliciu cu visine

12:07, 5 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Prepara acest deliciu cu visine. Gustul dulce-acrisor te va uimi atat pe tine, cat si intreaga familie!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...
Sylfirm X, inovație în...
  • 6 oua
  • 2 kg visine
  • 300 g unt proaspat
  • 300 g zahar pudra
  • 250 g faina alba
  • 2 pachete zahar vanilat
  • 1 cescuta rom
  • 1 praf de sare

Mod de preparare:

Visinile se spala, se curata de codite si de samburi. Albusurile se separa de galbenusuri. Untul se freaca spuma, apoi se adauga zaharul, se freaca bine pana cand zaharul se dizolva, se pun galbenusurile de oua unul cate unul, zaharul vanilat, faina, romul si sarea. Se amesteca totul bine, apoi se
adauga albusurile batute spuma. Se unge o tava cu unt, se toarna uniform compozitia , apoi se pun deasupra visinele. Se coace la foc potrivit trei sferturi de ora. Prajitura se pudreaza deasupra, dupa gust, cu zahar vanilat.

Citeste si:
Consultul preanestezic: cum decurge și de ce este important –...
 Consultul preanestezic: cum...

Foto interior: Cristina Geier


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri