Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 oua
- 2 kg visine
- 300 g unt proaspat
- 300 g zahar pudra
- 250 g faina alba
- 2 pachete zahar vanilat
- 1 cescuta rom
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Visinile se spala, se curata de codite si de samburi. Albusurile se separa de galbenusuri. Untul se freaca spuma, apoi se adauga zaharul, se freaca bine pana cand zaharul se dizolva, se pun galbenusurile de oua unul cate unul, zaharul vanilat, faina, romul si sarea. Se amesteca totul bine, apoi se
adauga albusurile batute spuma. Se unge o tava cu unt, se toarna uniform compozitia , apoi se pun deasupra visinele. Se coace la foc potrivit trei sferturi de ora. Prajitura se pudreaza deasupra, dupa gust, cu zahar vanilat.
Foto interior: Cristina Geier
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro