Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g branza de vaci
- 1.2 kg cartofi
- 1 ceapa
- 1/8 l zer
- 1 lingura sos Worcester (sau alt sos picant)
- sare
- 1 legatura ridichi
- piper macinat
- piper de Cayenne
- 1 lingurita miere
- 1 legatura de ceapa verde
Mod de preparare:
Cartofi se fierb in coaja. Intre timp, se amesteca intr-un castron branza de vaci, zerul si sosul
Worcester . Se curata ceapa si se toaca marunt. Ridichile se curatata, se spala si se taie felii. Se amesteca
ceapa si ridichile cu branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. Ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. Se curata cartofii, se pun pe farfurii, se acopera cu amestecul de branza si se servesc imediat.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse