Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g branza de vaci
- 1.2 kg cartofi
- 1 ceapa
- 1/8 l zer
- 1 lingura sos Worcester (sau alt sos picant)
- sare
- 1 legatura ridichi
- piper macinat
- piper de Cayenne
- 1 lingurita miere
- 1 legatura de ceapa verde
Mod de preparare:
Cartofi se fierb in coaja. Intre timp, se amesteca intr-un castron branza de vaci, zerul si sosul
Worcester . Se curata ceapa si se toaca marunt. Ridichile se curatata, se spala si se taie felii. Se amesteca
ceapa si ridichile cu branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. Ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. Se curata cartofii, se pun pe farfurii, se acopera cu amestecul de branza si se servesc imediat.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?