Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g branza de vaci
- 1.2 kg cartofi
- 1 ceapa
- 1/8 l zer
- 1 lingura sos Worcester (sau alt sos picant)
- sare
- 1 legatura ridichi
- piper macinat
- piper de Cayenne
- 1 lingurita miere
- 1 legatura de ceapa verde
Mod de preparare:
Cartofi se fierb in coaja. Intre timp, se amesteca intr-un castron branza de vaci, zerul si sosul
Worcester . Se curata ceapa si se toaca marunt. Ridichile se curatata, se spala si se taie felii. Se amesteca
ceapa si ridichile cu branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. Ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. Se curata cartofii, se pun pe farfurii, se acopera cu amestecul de branza si se servesc imediat.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.