Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g branza de vaci
- 1.2 kg cartofi
- 1 ceapa
- 1/8 l zer
- 1 lingura sos Worcester (sau alt sos picant)
- sare
- 1 legatura ridichi
- piper macinat
- piper de Cayenne
- 1 lingurita miere
- 1 legatura de ceapa verde
Mod de preparare:
Cartofi se fierb in coaja. Intre timp, se amesteca intr-un castron branza de vaci, zerul si sosul
Worcester . Se curata ceapa si se toaca marunt. Ridichile se curatata, se spala si se taie felii. Se amesteca
ceapa si ridichile cu branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. Ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie. Se curata cartofii, se pun pe farfurii, se acopera cu amestecul de branza si se servesc imediat.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară