Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana orez brun
- 1 lingura unt
- 1 cana orez alb
- 2 oua
- 2 cani lapte
- 1/3 cana zahar
- 1 cana struguri
- 1/2 lingurita vanilie
- nucsoara
- sare
Mod de preparare:
Orezul se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se amesteca cu lapte, zaharul, vanilia, ouale si un praf se sare. Se asaza aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt, se presara nucsoara si boabele de struguri si se da la cuptor pentru 20 de minute. Budinca se poate consuma atat rece cat si calda.
Foto interior: joythebaker
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă