Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana orez brun
- 1 lingura unt
- 1 cana orez alb
- 2 oua
- 2 cani lapte
- 1/3 cana zahar
- 1 cana struguri
- 1/2 lingurita vanilie
- nucsoara
- sare
Mod de preparare:
Orezul se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se amesteca cu lapte, zaharul, vanilia, ouale si un praf se sare. Se asaza aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt, se presara nucsoara si boabele de struguri si se da la cuptor pentru 20 de minute. Budinca se poate consuma atat rece cat si calda.
Foto interior: joythebaker
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!