Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana orez brun
- 1 lingura unt
- 1 cana orez alb
- 2 oua
- 2 cani lapte
- 1/3 cana zahar
- 1 cana struguri
- 1/2 lingurita vanilie
- nucsoara
- sare
Mod de preparare:
Orezul se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se amesteca cu lapte, zaharul, vanilia, ouale si un praf se sare. Se asaza aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt, se presara nucsoara si boabele de struguri si se da la cuptor pentru 20 de minute. Budinca se poate consuma atat rece cat si calda.
Foto interior: joythebaker
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie