12:07, 4 Iulie 2011 publicat în Retete culinare

Un desert excelent pentru orice moment al zilei,budinca de orez si struguri.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...
  • 1 cana orez brun
  • 1 lingura unt
  • 1 cana orez alb
  • 2 oua
  • 2 cani lapte
  • 1/3 cana zahar
  • 1 cana struguri
  • 1/2 lingurita vanilie
  • nucsoara
  • sare

Mod de preparare:

Orezul se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se amesteca cu lapte, zaharul, vanilia, ouale si un praf se sare. Se asaza aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt, se presara nucsoara si boabele de struguri si se da la cuptor pentru 20 de minute. Budinca se poate consuma atat rece cat si calda.

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco

Foto interior: joythebaker


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri