Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana orez brun
- 1 lingura unt
- 1 cana orez alb
- 2 oua
- 2 cani lapte
- 1/3 cana zahar
- 1 cana struguri
- 1/2 lingurita vanilie
- nucsoara
- sare
Mod de preparare:
Orezul se pune la fiert. Dupa ce a fiert, se amesteca cu lapte, zaharul, vanilia, ouale si un praf se sare. Se asaza aceasta compozitie intr-o tava unsa cu unt, se presara nucsoara si boabele de struguri si se da la cuptor pentru 20 de minute. Budinca se poate consuma atat rece cat si calda.
Foto interior: joythebaker
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară