Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 linguri gelatina
- 1/2 cana apa rece
- 2 cani zahar tos
- 3/4 cana apa fiarta
- 1/8 lingurita sare
- 1 1/2 lingurita vanilie
- unt
- zahar pudra
Mod de preparare:
Dizolvati gelatina in apa rece si amestecati bine. Intr-o oala, amestecati zaharul, apa fiarta si sarea si puneti la fiert, la foc mare. Turnati acest sirop peste gelatina, adaugati vanilia si bateti la viteza medie 20 minute, pana se ingroasa si se raceste. Ungeti o tava, adaugati hartie cerata si o tapetati cu zahar pudra. Turnati compozitia in tava si o lasati la congelator peste noapte. A doua zi se scoate hartia cerata, iar bezeaua se taie cuburi si se pudreaza cu zahar.
Incearca si aceasta varianta de bezele cu nuci.
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro