Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 gr orez
- 1 l lapte
- 1 pachet cu zahar vanilat
- 3 oua
- 50 gr unt
- 4-5 mere
- 1 pahar sirop de zahar
- 1 pahar de zahar pudra
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in apa (3 masuri de apa la 1 masura de orez). Se adauga zaharul vanilat, laptele si galbenusurile si se amesteca. Se unge o forma de unt si se acopera fundul si peretii cratitei cu felii de mere fierte in sirop. Se pune orezul deasupra. Se toarna albusurile batute spuma cu zahar pudra. Se pune la cuptor, sa se coaca si budinca este gata.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară