Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 125 gr orez
- 1 l lapte
- 1 pachet cu zahar vanilat
- 3 oua
- 50 gr unt
- 4-5 mere
- 1 pahar sirop de zahar
- 1 pahar de zahar pudra
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in apa (3 masuri de apa la 1 masura de orez). Se adauga zaharul vanilat, laptele si galbenusurile si se amesteca. Se unge o forma de unt si se acopera fundul si peretii cratitei cu felii de mere fierte in sirop. Se pune orezul deasupra. Se toarna albusurile batute spuma cu zahar pudra. Se pune la cuptor, sa se coaca si budinca este gata.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse