Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui
- ¼ kg. ciuperci
- 1 buc. ceapa
- ½ lingura faina
- zeama de carne
- sare
- unt
Mod de preparare:
Se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se infierbinta 1/2 lingura de unt in care se pun
ciupercile spalate si taiate felii subtiri, cu o ceapa rasa. Se amesteca sa nu se arda. Se presara faina si dupa cateva minute se adauga cate putina zeama de carne, pana sunt fierte ciupercile. Se aseaza puiul deasupra, se sareaza, se acopera si se pune ½ ora la cuptor. Se face sosul potrivit de scazut. La final se poate adauga smantana.
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!