Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 pui
- ¼ kg. ciuperci
- 1 buc. ceapa
- ½ lingura faina
- zeama de carne
- sare
- unt
Mod de preparare:
Se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se infierbinta 1/2 lingura de unt in care se pun
ciupercile spalate si taiate felii subtiri, cu o ceapa rasa. Se amesteca sa nu se arda. Se presara faina si dupa cateva minute se adauga cate putina zeama de carne, pana sunt fierte ciupercile. Se aseaza puiul deasupra, se sareaza, se acopera si se pune ½ ora la cuptor. Se face sosul potrivit de scazut. La final se poate adauga smantana.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă