Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 bucati de cotlete de porc cu os
- sare
- 2 lingurite zahar
- 2 linguri vin
- 2 bucati de praz
- sos de soia
Mod de preparare:
Cotletele intregi se spala si se bat cu spatele cutitului. Se aseaza pe foc tigaia cu 3-4 linguri de ulei. Cand uleiul s-a incins, se pun 2 cotlete sa se prajeasca bine pe ambele parti timp de 3-5 minute. Se scot si se pun celelalte doua cotlete la prajit. Se scot dupa 3-5 minute. Se pune in tigaie prazul taiat fisii si se prajeste un minut. Se adauga cotletele prajite, sare, 2 linguri de vin , 2-3 lingurite de sos de soia, 2 lingurite de zahar. Focul ramine potrivit. Se pune capacul pe tigaie si se intorc din cand in cand cotletele. Cand e cazul, se adauga putina apa fiarta. Dupa circa 10-15 minute, cand sosul a scazut si s-a ingrosat, mincarea e gata si buna de servit.
Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023