Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 bucati de cotlete de porc cu os
- sare
- 2 lingurite zahar
- 2 linguri vin
- 2 bucati de praz
- sos de soia
Mod de preparare:
Cotletele intregi se spala si se bat cu spatele cutitului. Se aseaza pe foc tigaia cu 3-4 linguri de ulei. Cand uleiul s-a incins, se pun 2 cotlete sa se prajeasca bine pe ambele parti timp de 3-5 minute. Se scot si se pun celelalte doua cotlete la prajit. Se scot dupa 3-5 minute. Se pune in tigaie prazul taiat fisii si se prajeste un minut. Se adauga cotletele prajite, sare, 2 linguri de vin , 2-3 lingurite de sos de soia, 2 lingurite de zahar. Focul ramine potrivit. Se pune capacul pe tigaie si se intorc din cand in cand cotletele. Cand e cazul, se adauga putina apa fiarta. Dupa circa 10-15 minute, cand sosul a scazut si s-a ingrosat, mincarea e gata si buna de servit.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”