Avem nevoie de:
- 500g cartofi
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 2-3 catei usturoi
- 1 ou
- 40g drojdie
- faina cat cuprinde (in jur de 500g)
- sare
- piper
- frunze de leustean
Mod de preparare:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...

Punem cartofii in coaja la fiert. In alta oala punem la fiert ceapa si morcovul curatate.
Dupa ce au fiert cartofii, ceapa si morcovul, ii pasam si amestecam apoi cu ou, drojdie, sare, piper, usturoiul pisat, frunze tocate de leustean si faina, pana devine un aluat nelipicios.
Lasam apoi aluatul sa se odihneasca 15-20 minute , dupa care il intindem si taiem in formele dorite. Ungeti o tava cu ulei si asezati "biscuitii" in tava , apoi dati la cuptor pentru 20-25 minute la foc potrivit. Mi-au iesit 2 tavi , dar in prima tava am pus folie de aluminiu pe fund (in lipsa de hartie de copt)apoi am pus "biscuitii" si a trebuit sa las 30-35 minute la foc mare. Sunt buni reci alaturi de bere.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Imunitatea copilului tău: cum o protejezi și cum o întărești pentru...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră