Ingrediente
- 500 ml lapte
- 4 oua
- 3-4 linguri de faina
- 2 linguri de nescafe
- Putina sare
- 1 lingura de unt
- 8 linguri de zahar
Laptele se fierbe cu cafeaua. Se adauga putina sare. Se pune apoi cate putina faina si se fierbe in continuare. Se pune putin unt, galbenusurile si tot zaharul.
Albusurile se bat spuma separat si se adauga si ele peste compozitia deja pregatita.
Toata compozitia se toarna intr-o forma unsa cu putin unt si se pregateste la bain-marie aproximativ 40 de minute.
Pofta dulce!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară