Ingrediente
- 500 ml lapte
- 4 oua
- 3-4 linguri de faina
- 2 linguri de nescafe
- Putina sare
- 1 lingura de unt
- 8 linguri de zahar
Laptele se fierbe cu cafeaua. Se adauga putina sare. Se pune apoi cate putina faina si se fierbe in continuare. Se pune putin unt, galbenusurile si tot zaharul.
Albusurile se bat spuma separat si se adauga si ele peste compozitia deja pregatita.
Toata compozitia se toarna intr-o forma unsa cu putin unt si se pregateste la bain-marie aproximativ 40 de minute.
Pofta dulce!
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor