Ingrediente:
- 0,4 kg carne de vita cu os
- 1,5 kg varza proaspata
- 4 cartofi
- 1 ceapa
- 5-6 rosii
- 2-3 ardei grasi
- 1-2 morcovi
- 2 linguri de ulei
- verdeata
- foi de dafin
- sare
- piper
- Mai intai se pune carnea la fiert la foc mic si se spumeaza pe parcurs.
Apoi se adauga pe rand cartofii taiati cubulete, varza taiata subtire, ardeii si morcovii. Se adauga verdeata: dafin, marar si patrunjel. La sfarsit daca vreti puteti sa puneti si smantana.
Mai multe retete simple si delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă