Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700 g file de porc
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 3 catei usturoi
- 50 gr pasta tomate
- faina
- piper
- sare
- patrunjel verde
- 100 ml vin alb
- ulei
- boia dulce
Mod de preparare:
Taiati felii carnea de porc, dupa care o dati prin faina amestecata cu sare, piper, boia. Rumeniti usor carnea pe ambele parti in putin ulei. Dovleceii se ii taiati felii subtiri, ceapa rondele, iar apoi le caliti in apa si ulei. Adaugati carnea, usturoiul, sare, pasta de tomate si vinul. Lasati sa mai fiarba 5-7 minute si serviti cald.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?