Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700 g file de porc
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 3 catei usturoi
- 50 gr pasta tomate
- faina
- piper
- sare
- patrunjel verde
- 100 ml vin alb
- ulei
- boia dulce
Mod de preparare:
Taiati felii carnea de porc, dupa care o dati prin faina amestecata cu sare, piper, boia. Rumeniti usor carnea pe ambele parti in putin ulei. Dovleceii se ii taiati felii subtiri, ceapa rondele, iar apoi le caliti in apa si ulei. Adaugati carnea, usturoiul, sare, pasta de tomate si vinul. Lasati sa mai fiarba 5-7 minute si serviti cald.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare