Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700 g file de porc
- 2 dovlecei
- 2 cepe
- 3 catei usturoi
- 50 gr pasta tomate
- faina
- piper
- sare
- patrunjel verde
- 100 ml vin alb
- ulei
- boia dulce
Mod de preparare:
Taiati felii carnea de porc, dupa care o dati prin faina amestecata cu sare, piper, boia. Rumeniti usor carnea pe ambele parti in putin ulei. Dovleceii se ii taiati felii subtiri, ceapa rondele, iar apoi le caliti in apa si ulei. Adaugati carnea, usturoiul, sare, pasta de tomate si vinul. Lasati sa mai fiarba 5-7 minute si serviti cald.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.