File de porc cu dovlecei

12:06, 30 Iunie 2011 publicat în Retete culinare

Friptura de porc cu dovlecei, o mancare gustoasa si foarte consistenta, excelenta pentru serile in care aveti musafiri.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Campanie pentru depistarea precoce a cancerului bronhopulmonar: 50...
Campanie pentru depistarea...
  • 700 g file de porc
  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 50 gr pasta tomate
  • faina
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • boia dulce

Mod de preparare:

Taiati felii carnea de porc, dupa care o dati prin faina amestecata cu sare, piper, boia. Rumeniti usor carnea pe ambele parti in putin ulei. Dovleceii se ii taiati felii subtiri, ceapa rondele, iar apoi le caliti in apa si ulei. Adaugati carnea, usturoiul, sare, pasta de tomate si vinul. Lasati sa mai fiarba 5-7 minute si serviti cald.

Citeste si:
Artizani autentici, material eco din pânză și bumbac: IA românească...
Artizani autentici, material...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri