Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 1 cana nuca macinata
- 1/2 cana fulgi de ovaz
- 2 linguri susan macinat
- 1 ou
- patrunjel
- usturoi
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mici. Usturoiul se curata si se piseaza. Se amesteca toate ingrediente, pana se omogenizeaza, se formeaza chiftelute si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se da totul la cuptor, dupa 20 minute se intors si se lasa inca alte 20 pentru a se rumeni pe toate partile.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară