IN ACEST ARTICOL:
Chiftelute de nuca si cartofi un aperitiv delicios cu care vei surprinde toti invitatii!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 1 cana nuca macinata
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2 linguri susan macinat
  • 1 ou
  • patrunjel
  • usturoi

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mici. Usturoiul se curata si se piseaza. Se amesteca toate ingrediente, pana se omogenizeaza, se formeaza chiftelute si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se da totul la cuptor, dupa 20 minute se intors si se lasa inca alte 20 pentru a se rumeni pe toate partile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri