Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 1 cana nuca macinata
- 1/2 cana fulgi de ovaz
- 2 linguri susan macinat
- 1 ou
- patrunjel
- usturoi
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mici. Usturoiul se curata si se piseaza. Se amesteca toate ingrediente, pana se omogenizeaza, se formeaza chiftelute si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se da totul la cuptor, dupa 20 minute se intors si se lasa inca alte 20 pentru a se rumeni pe toate partile.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?