Va recomandam aceasta delicioasa supa de branza cu carne de vacuta.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 500 g carne de vacuta
  • 2 cepe
  • 2 fire praz
  • 1.5 l supa de legume
  • 150 g branza topita simpla
  • 300 g branza topita cu verdeata

Mod de preparare:

Se curata ceapa si prazul, se spala si se taie cubulete. Carnea de vacuta se taie cubulete si se caleste putin in ulei de masline. Se adauga apoi ceapa si prazul, iar dupa cateva minute se adauga supa de legume si se lasa la fiert cam 60 de minute. Cand carnea este aproape fiarta se adauga branza topita. Se lasa la fiert pana ce branza se topeste, se stinge focul si se serveste calda.

Citeste si:
Cum se transformă corpul în timpul postului?
Cum se transformă corpul în...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri