Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g carne de vacuta
- 2 cepe
- 2 fire praz
- 1.5 l supa de legume
- 150 g branza topita simpla
- 300 g branza topita cu verdeata
Mod de preparare:
Se curata ceapa si prazul, se spala si se taie cubulete. Carnea de vacuta se taie cubulete si se caleste putin in ulei de masline. Se adauga apoi ceapa si prazul, iar dupa cateva minute se adauga supa de legume si se lasa la fiert cam 60 de minute. Cand carnea este aproape fiarta se adauga branza topita. Se lasa la fiert pana ce branza se topeste, se stinge focul si se serveste calda.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă