Dificultate: redusa
Ingrediente:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

- 500 g carne de vacuta
- 2 cepe
- 2 fire praz
- 1.5 l supa de legume
- 150 g branza topita simpla
- 300 g branza topita cu verdeata
Mod de preparare:
Se curata ceapa si prazul, se spala si se taie cubulete. Carnea de vacuta se taie cubulete si se caleste putin in ulei de masline. Se adauga apoi ceapa si prazul, iar dupa cateva minute se adauga supa de legume si se lasa la fiert cam 60 de minute. Cand carnea este aproape fiarta se adauga branza topita. Se lasa la fiert pana ce branza se topeste, se stinge focul si se serveste calda.
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?