Dificultate:redusa
Ingrediente:
- 250 ml lapte
- 250 ml frisca
- 1 baton vanilie
- 3 oua
- 2 galbenusuri
- 75 g zahar
- 6 lingurite zahar brun
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zaharul, dupa care se adauga cele 2 galbenusuri si se amesteca bine. Laptele se incalzeste, se adauga frisca si batonul de vanilie. Se inglobeaza ouale in laptele cu vanilie si se amesteca usor. Compozitia se toarna in forme termorezistente care se pun in bain-marie si se lasa sa se coaca cca 30 minute in cuptorul incins la 200 grade. Cand este gata, crema se scoate si se presara pe fiecare portie cate o lingurita de zahar brun si se lasa sa se caramelizeze pe gratarul incins al cuptorului.
Va recomandam si acesta minunata crema de zahar ars.
Foto interior :mhaithaca , ChrisEngelsma

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei