Dificultate:redusa
Ingrediente:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

- 250 ml lapte
- 250 ml frisca
- 1 baton vanilie
- 3 oua
- 2 galbenusuri
- 75 g zahar
- 6 lingurite zahar brun
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zaharul, dupa care se adauga cele 2 galbenusuri si se amesteca bine. Laptele se incalzeste, se adauga frisca si batonul de vanilie. Se inglobeaza ouale in laptele cu vanilie si se amesteca usor. Compozitia se toarna in forme termorezistente care se pun in bain-marie si se lasa sa se coaca cca 30 minute in cuptorul incins la 200 grade. Cand este gata, crema se scoate si se presara pe fiecare portie cate o lingurita de zahar brun si se lasa sa se caramelizeze pe gratarul incins al cuptorului.
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

Va recomandam si acesta minunata crema de zahar ars.
Foto interior :mhaithaca , ChrisEngelsma
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?